Ja estan instal·lades les 30 noves bicicletes Matrix d’última generació a la sala de Cycling. Un canvi radical en les nostres classes dirigides que permetrà una experiència interactiva espectacular per als socis i sòcies. 

L’última tecnologia ha arribat a la sala de Cycling del CN Molins. Les bicicletes Matrix CXM Training Cycle compten amb una resistència magnètica sense contacte que proporciona ajustaments suaus per ajudar a afinar els entrenaments. A més, disposen d’una consola LCD que mostra totes les mètriques i ofereix un funcionament intuitiu per canviar de paràmetres.

Una de les novetats més importants serà la incorporació d’un software que permetrà competir entre els assistents a les classes, així com comprovar en temps real si l’exercici que s’està realitzant s’ajusta correctament al nivell de la sessió. Els monitors de Cycling del CN Molins podran fer un millor i major seguiment dels entrenaments gràcies a la nova tecnologia Matrix.

Divendres passat, el mític exciclista Melcior Mauri es va encarregar de formar els tècnics de fitness del Club. Properament, el campió de la Vuelta a Espanya del 1991, realitzarà una masterclass de Cycling per a socis i sòcies.

 

Activitats Dirigides

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.