Del 16 al 21 de maig, celebrarem la Setmana del Soci, un nou esdeveniment amb motiu dels actes commemoratius del 50è aniversari del CN Molins.

La Piscina Municipal serà l’escenari d’una setmana ben especial. Dins el marc de les celebracions pel 50è aniversari del Club, del 16 al 21 de maig organitzarem diverses masterclass d’activitats dirigides, la majoria d’elles seran al solàrium i amb la presència de dos monitors en una tarima.

A més, divendres 20 de maig se celebrarà una botifarrada al solàrium. Tothom que hi vulgui participar, haurà de fer un pagament anticipat de 2€ a la recepció del Club abans del diumenge 15 de maig. El preu inclou l’entrepà de botifarra. Hi haurà servei de bar (les begudes no estan incloses en el preu).

Aquest és el programa d’activitats de la Setmana del Soci del CN Molins:

DILLUNS 16
9.15h Aquagim
18h Cycling

DIMARTS 17
10.30h Body Pump
18.30h Zumba

DIMECRES 18
9.30h TBC
10.30h Especial CX Worx + Body Balance (Durada: 1.30h)
20h Body Pump

DIJOUS 19
9.30h Zumba
18h Body Balance

DIVENDRES 20
8h Caminada (Durada: 2h)
11 A 12h BOTIFARRADA

DISSABTE 21
11.30h Ioga

Per a poder participar a les activitats, que tindran un major aforament de l’habitual, s’ha de fer la reserva a través de l’APP o a la recepció del Club, excepte per la caminada i la botifarrada que s’han de realitzar obligatòriament a la recepció.

Us hi esperem! #ForçaMolins

Activitats Dirigides Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.