X
Back to the top

Entrenador Personal

  936 680 680

Posa't en forma

Posa’t en forma amb els nostres professionals qualificats. Gràcies als entrenaments personals aconseguiràs els teus objectius d’una manera més ràpida, eficient i saludable. No deixis escapar aquesta oportunitat!

  1. Contacta l'entrenador

  2. Marca els objectius

  3. Segueix un programa

  4. Comença a entrenar

Sala

Millora el teu condicionament físic segons les teves necessitats (capacitat càrdiopulmonar, tonificació, flexibilitat,etc.). Desenvolupa grups musculars i treballa programes específics i personalitzats de reducció de pes, volum, augment de massa muscular, etc. mitjançant tècniques d’entrenament personal (TRX, rutines personalitzades, etc.).

Aigua

Perfeccionament tècnic: Perfecciona la tècnica dels estils de natació i/o millora el teu condicionament físic per augmentar i millorar el teu rendiment al medi aquàtic.

Fitness aquàtic: Millora el teu condicionament físic a l’aigua. Idoni per a millorar la postura corporal, l’estat d’ànim, la reducció de pes, el colesterol, l’estrès, la pressió arterial, etc.

Salut

Programa personalitzat per resoldre, compensar o millorar problemes d’esquena (molèsties, dolors, lesions, hiperlordosi, escoliosi, hèrnies, etc.), recuperació de lesions, enfortir teixits articulars, grups musculars i millorar la circulació i reg sanguini en extremitats inferiors, tant en medi aquàtic com en sec, segons les necessitats.

Combinats

Aquesta és una combinació de tots els programes d’entrenament personal (aigua, sec i salut) de manera personalitzada, segons les teves necessitats, la progressió i els objectius marcats.

Natació i Salut

Són programes de salut dirigits a la compensació de desviacions de la columna vertebral i a la compensació de malalties i lesions que poden aparèixer durant l’etapa adulta, utilitzant per fer-ho, desplaçaments i exercicis aquàtics.  És un programa d’activitats aquàtiques higièniques que complementen els tractaments farmacològics, ortopèdics, rehabilitadors, etc. Durant les sessions, es realitzen exercicis aquàtics variats, de forma progressiva, controlada i automotivadora.

Assessorament Esportiu

El nostre personal tècnic del CN Molins es troba a la teva disposició, tant a la sala de fitness com a la piscina. T'assessorarem en la prescripció d’activitat física i aclarirem els teus dubtes. Aquest és un servei gratuït.

Fomentant la natació, l’esport i la salut a Molins de Rei des del 1971

Horari

Dilluns - Divendres7:00 - 21:00
Dissabte - Diumenge10:00 - 20:00
Festius10:00 - 20:00

Contacte

C/ Esperanto s/n, 08750 Molins de Rei

© 2020 Club Natació Molins de Rei • All rights reserved • Design by FeedBack Media