Aquest dijous 19 d’octubre, la Piscina Municipal de Molins de Rei estrenarà el nou Espai Outdoor d’entrenament funcional. Es tracta d’una nova sala esportiva a l’aire lliure i totalment acondicionada per a la pràctica del treball de força.

Seguint les noves tendències del sector esportiu, el CN Molins estrenarà el seu nou Espai Outdoor aquest dijous a la tarda. A les 19h, hi assistiran les autoritats municipals per conèixer de primera mà la reforma de l’espai situat entre la piscina olímpica i els vestidors masculins. Ja a les 19.15h s’hi realitzarà una masterclass limitada a 15 persones per conèixer totes les possibilitats esportives que ofereix aquesta nova sala. L’ús habitual per a tots els socis i sòcies serà a partir del dilluns 23 d’octubre.

En total son 100 m2 de gimnàs a l’aire lliure, amb gespa artificial i un para-sol mòbil que permet protegir l’espai del sol i la pluja. L’Espai Outdoor disposa d’estacions i material funcional, bancs, barres, discos i manuelles. A més, compta amb TRX, pilotes medicinals, trineu d’arrossegament i corda de batalla, entre d’altres.

A més de l’ús lliure amb presència i assessorament dels monitors de fitness del Club, també es realitzaran activitats dirigides en grup, que es posaran en marxa en les properes setmanes. L’espai està dotat, a més, d’íl·luminació artificial per a què pugui utilitzar-se durant tot l’any i en l’horari habitual de la instal·lació.

Amb aquest nou Espai Outdoor, el CN Molins aposta per la diversificació de la seva oferta esportiva, alliberant espai de l’actual sala de fitness i oferint material d’última generació per als amants del treball de força.

Activitats Dirigides Club