A partir del proper dilluns 15 de novembre estrenem la classe de HIST, activitat d’activació muscular de 30 minuts que pots provar en primera sessió de manera gratuïta.

El HIST són les sigles de “High Intensity Strength Training” o entrenament d’alta intensitat. És un sistema d’entrenament segur, eficaç i de curta durada que permet donar un estímul al cos que l’obligui a millorar. S’utilitzen tot tipus de materials amb l’objectiu de millorar la força i per tant, millora de la composició corporal, flexibilitat, salut articular i cardiovascular.

Dedicat a tothom, independentment de l’edat i l’objectiu personal. Són unes tècniques molt precises, innovadores i revolucionàries que s’utilitzen per detectar músculs que no funcionen bé i poden estar provocant dolors, lesions, pitjor qualitat de vida i baix rendi- ment físic. Mitjançant uns tests i palpacions es millora la seva comunicació amb el cervell i permeten que millori la capacitat de generar força muscular. La conseqüència d’aquesta millora és la disminució dels dolors, readaptar lesions i millorar el rendiment de la persona sigui en l’objectiu que sigui.

Demana la teva sessió gratuïta a la recepció del Club. T’hi esperem!

Activitats Dirigides Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.