A partir del proper dilluns 8 de febrer, el CN Molins obrirà els espais interiors de la instal·lació per a la pràctica esportiva amb un 30% de la capacitat.

D’aquesta manera, reobrirem la sala de fitness i retornarem les activitats dirigides a les sales interiors, amb un màxim de 6 participants per classe. Per això, hem ampliat considerablement les activitats dirigides amb una nova graella àmplia i repartida en totes les franges horàries. A més, hem tornat a les sessions de 45 minuts.

A partir de dilluns, doncs, recuperem bona part de les nostres activitats i espais, que mantindran la reserva prèvia a través de la Zona Socis de la web i APP.

Recordem que es pot realitzar una reserva ‘on line’ per dia, però que per accedir a la piscina i/o sala de fitness donem la possibilitat de fer reserves presencials o telefòniques des del dia abans de la sessió a reservar. Un cop acabada una sessió, podeu consultar si no s’han exhaurit les reserves de les properes sessions per a poder fer la inscripció presencialment.

Per garantir la màxima assistència a les sessions d’activitats dirigides preguem que cancel·leu les reserves si preveieu que no hi assistireu. Aquesta cancel·lació es pot fer ‘on line’ fins a 1 hora abans d’iniciar la sessió. Si se us passa aquest temps, preguem que ho fet telefònicament per tal de poder oferir la vostra reserva a un altre usuari.

D’altra banda, i gràcies al lleuger relaxament en les restriccions imposades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, s’amplia la mobilitat a l’àmbit comarcal, permetent que els socis i sòcies de fora de Molins de Rei puguin tornar a gaudir de les nostres instal·lacions.

Si no hi ha canvis significatius en la situació pandèmica, aquestes condicions per a la pràctica esportiva es mantindran fins el diumenge 21 de febrer.

Des del CN Molins seguim apostant per la pràctica esportiva segura a les nostres instal·lacions. Amb la col·laboració de tots i totes, podem tornar a l’esport i la salut a la Piscina Municipal. Us hi esperem!

Activitats Dirigides Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.