A partir del proper dilluns 25 de gener, el CN Molins habilitarà nous espais exteriors per a la realització d’activitats dirigides i la utilització de material fitness. Aquestes noves activitats se sumaran a l’ús de la piscina que ja està operatiu. Tots aquests serveis se seguiran reservant a través de la Zona Socis de la nostra web i APP.

Del 25 de gener fins el diumenge 7 de febrer, obrirem nous espais exteriors per a l’ús de la pràctica esportiva. Les activitats dirigides es distribuiran en dos espais: a la zona del solàrium d’estiu i a la del sòlarium d’hivern (espai situat entre el vestidor masculí i la piscina). En total, oferirem 75 classes setmanals de 30 minuts, en les franges de matí, migdia i tarda. L’aforament serà reduït i les reserves estaran limitades a una activitat per dia i soci.

També s’habilitarà un espai a l’entrada del solàrium d’estiu amb material de fitness i pesos lliures. S’haurà de reservar la franja horària d’ús a través de la Zona Socis.

Les normes generals són:

  • Cita previa obligatòria ‘on line’
  • 1 reserva per dia i soci (qui a més vulgui anar a piscina, haurà de reservar carril presencialment)
  • Hi haurà 5 persones per classe
  • No és obligatori l’ús de mascareta durant la classe
  • Els usuaris d’activitats dirigides i fitness no poden fer ús del vestidor
  • S’ha de netejar i desinfectar el material
  • S’ha de conservar la distància de seguretat

Des del CN Molins seguim apostant per la pràctica esportiva segura a les nostres instal·lacions. Amb la col·laboració de tots i totes, podem tornar a l’esport i la salut a la Piscina Municipal. Us hi esperem!

Activitats Dirigides Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.