Al CN Molins comencem el dimarts 3 de novembre a fer classes d’activitats dirigides en directe a través del nostre perfil d’Instagram. A més, publicarem càpsules de video amb els nostres monitors d’uns 10 – 15 minuts regularment a les nostres xarxes socials.

Amb l’objectiu de mantenir l’activitat física de tots els molinencs i molinques durant les setmanes de tancament de la Piscina Municipal,  farem 9 sessions setmanals d’activitats dirigides en directe. Serà a través de l’Instagram Live del Club (situat a la mateixa zona superior que els ‘stories’). Els videos quedaran penjats al nostre canal IGTV per a què els usuaris puguin repetir la sessió en qualsevol altre moment. Les classes, impartides per en Leo González i la Rosa Maria Camps es faran durant dues setmanes i tindran una durada de 45 minuts.

A més, les xarxes socials del CN Molins aniran incorporant càpsules d’uns 15 minuts amb classes de CxWorx, pilates, hipopressius, etc i consells per a una pràctica esportiva segura a casa.

També us recordem que en aquesta mateixa pàgina web teniu l’espai ‘Entrena a casa‘ amb rutines preparades pel nostre monitor Marcos Montero, així com una dinàmica per a la pràctica del running d’una manera segura.

Finalment, el CN Molins torna a activar un servei gratuït a distància per a què tots els socis i sòcies puguin entrenar de manera personalitzada a casa. Les persones interessades només hauran d’enviar un correu electrònic a en Marcos Montero (marcosmontero@cnmolins.cat) amb les següents dades:

  • Nom i cognoms
  • Dies d’entrenament a la setmana
  • Temps diari (minuts o hores)
  • Objectiu de l’entrenament
  • Si es té alguna lesió o molestia prèvia
  • Si es disposa o no de material a casa (en cas de disposar-ne, especificar el tipus de material)
Activitats Dirigides Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.