Aquest divendres s’han sortejat els calendaris de les lligues nacionals de waterpolo. Els absoluts masculí i femení del CN Molins ja coneixen els seus primers rivals.

La temporada 2021-2022 serà històrica per al waterpolo molinenc. Els dos equips absoluts del Club competiran a la categoria de plata del waterpolo espanyol. I serà el proper mes d’octubre quan les lligues de Primera Nacional es posaran en marxa.

D’una banda, el CN Molins de Rei Sintagmia ha quedat enquadrat al grup B. Els nois de Sergi Pedrerol s’estrenaran el 9 d’octubre a casa davant el Claret Askartza basc. La primera fase de la competició finalitzarà el 29 de gener rebent el CN La Latina madrileny.

D’altra banda, l’absolut femení de waterpolo del Club, que aquesta campanya estarà dirigit per David Alled, jugarà al grup B de la Primera Nacional. El primer partit es disputarà el 23 d’octubre a la piscina del CN Ciudad de Alcorcón, mentre que la primera fase acabarà també a Madrid, en aquest cas jugant contra el Simalga Real Canoe, el 12 de febrer.

En aquesta temporada, si la situació pandèmica ho permet, serà també la del retorn majoritari del públic a la Piscina Municipal de Molins de Rei, pel que us animem a seguir i animar els nostres equips referents. #ForçaMolins

Waterpolo

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.