Els dos equips absoluts de waterpolo del CN Molins comencen aquest dissabte les lligues de Primera Divisió a la Piscina Municipal. Sintagmia torna a patrocinar els combinats sèniors del Club.

Doble estrena a la Municipal dels CN Molins Sintagmia de waterpolo. La nova temporada 2023-24 es presenta amb l’aspiració dels dos equips de mantenir o millorar la 8a posició dels nois i la 4a de les noies. I ho faran amb plantilles força renovades.

Aquest dissabte a les 12.45h serà el torn del combinat femení, que rep el CW Elx, després d’haver-se penjat el bronze a la Copa Catalunya. I a les 15h, l’equip masculí rebrà el CN La Latina Iara. Aquesta setmana, els de Sergi Pedrerol han finalitzat 6ns a la competició catalana.

L’absolut masculí ha quedat enquadrat al grup B amb el CN Montjuïc, el CN Helios, el CN La Latina Iara, el Claret Askartza, el CN Premià i el Tenerife Echeyde. El femení també jugarà al grup B contra el CW Pontevedra, CW Dos Hermanas, CD WP Iruña 98 02, CD WP Túria, CW Elx, CN Vallirana i AESE.

Els equips fan una crida als aficionats a l’esport de Molins de Rei a venir a la Piscina Municipal per gaudir del millor waterpolo.

#ForçaMolins

Waterpolo