El CN Molins ha acabat en primera posició a la fase d’ascens a la Primera Nacional de waterpolo celebrada a la Piscina Municipal, després de guanyar amb claredat tots els seus partits. A l’eliminatòria final ja espera el Claret Askartza.

Classificació brillant de l’absolut femení de waterpolo del CN Molins a la fase d’ascens a la Primera Nacional. Les noies entrenades per l’Aleix Castillo es van imposar amb contundència en els tres duels de la competició disputada a la Piscina Municipal de Molins de Rei aquest cap de setmana. En el primer partit, el triomf per 20-3 davant el Caballa de Ceuta donava confiança a les locals.

A la segona jornada arribava el duel que semblava el més decisiu. El Tenerife Echeyde s’havia reforçat amb grans jugadores per disputar aquesta fase d’ascens. Però les molinenques van sortir a per totes i es van acabar imposant per un clar 16-5. Ja amb la primera posició del grup B assegurada, la darrera jornada va ser de tràmit. El CN Molins es va imposar per 11-3 al Chiclana andalús.

Aquest resultat permet disputar l’eliminatòria per assolir l’ascens final davant el Claret Askartza basc, que ha acabat segon del grup A. El primer partit es jugarà el dissabte 19 de juny a Bilbao i el segon a la Municipal de Molins de Rei amb data encara per determinar.

En aquest enllaç hi trobareu les millors fotos realitzades pel fotògraf Joan Serrano.

Waterpolo

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.