El CN Molins disputarà la fase d’ascens a Primera Divisió Nacional de waterpolo femení del 28 al 30 de maig a la Piscina Municipal. L’equip d’Àlex Castillo ha quedat enquadrat al grup B.

Després de fer una temporada a la Lliga Catalana gairebé perfecta, amb 10 victòries i una única derrota, el CN Molins va aconseguir el seu primer gran objectiu: classificar-se per la fase d’ascens a la Primera Divisió Nacional. El Club ha decidit ser una de les dues seus d’aquesta fase, juntament amb el Claret Askartza basc.

El conjunt de Castillo ha quedat enquadrat al grup B amb el Caballa ceutí, el Chiclana andalús i el Tenerife Echeyde. Es disputarà un format de lligueta tots contra tots i els dos primers classificats finals s’enfrontaran als dos primers del grup A. En aquest enllaç hi trobareu el calendari de la competició.

En cas d’aconseguir l’ascens, el CN Molins tindria els seus dos equips absoluts de waterpolo a la segona categoria espanyola la propera campanya, una fita històrica per a la nostra entitat.

Waterpolo

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.