La Piscina Municipal va ser l’escenari de l’acte institucional del 50è aniversari del CN Molins de Rei. A més de descobrir una placa commemorativa, es van entregar els reconeixements als socis i sòcies que porten 25 i 50 anys ininterromputs a la nostra entitat.

Més de 100 persones van participar aquest dissabte a l’acte institucional del 50è aniversari del CN Molins de Rei celebrat a la Piscina Municipal. Entre els assistents, hi van participar el president de la Real Federación Española de Natación, el senyor Fernando Carpena; el president de la Federació Catalana de Natació, el senyor Ramon Bosch; el regidor d’ERC, el senyor Joaquim Llort; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Molins de Rei, el senyor Ramon Sánchez i l’alcalde molinenc, el senyor Xavi Paz.

L’esdeveniment va començar amb el descobriment de la placa commemorativa del 50è aniversari, situada a l’entrada de la instal·lació, per part del batlle i del president del Club, el senyor Jaume Mas. Posteriorment, les autoritats van visitar l’exposició fotogràfica ’50 anys, 50 imatges’. L’acte va continuar ja a l’interior de la piscina olímpica, amb la projecció del video de la història de l’entitat i els parlaments de les autoritats.

Els socis i sòcies que han arribat als 25 i 50 anys ininterromputs al Club van rebre unes litografies de l’artista molinenc Alfred Bofill i l’empresa Sintagmia va rebre un reconeixement especial pel seu suport als nostres equips de competició.

Amb aquest acte finalitzen els grans esdeveniments del 50è aniversari del Club, a l’espera de l’arribada del llibre de la nostra història, que es publicarà en els propers mesos.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.