Aquest dissabte a partir de les 18.30h, el CN Molins organitzarà l’acte institucional del 50è aniversari a la Piscina Municipal. L’esdeveniment comptarà amb la presència de les principals autoritats de Molins de Rei, així com de representants de les federacions catalana i espanyola de natació. A més, es farà l’entrega d’insígnies als socis i sòcies que porten 25 i 50 anys a l’entitat.

Un dels darrers esdeveniments del 50è aniversari del CN Molins de Rei se celebrarà aquest dissabte 15 d’octubre a partir de les 18.30h a la Piscina Municipal. Es tractarà de l’acte institucional, que començarà amb el descobriment de la placa commemorativa que quedarà instal·lada a l’entrada de la recepció del Club per part de l’alcalde de Molins de Rei, el senyor Xavi Paz.

Posteriorment, les autoritats visitaran l’exposició ’50 anys, 50 imatges’ situada a l’interior de la instal·lació municipal. Aproximadament sobre les 19h començarà l’acte institucional a la piscina olímpica. El representants del Club, de l’Ajuntament de Molins de Rei i de les federacions catalana i espanyola faran els seus parlaments i es visionarà un video resum de la història de l’entitat.

L’acte es completarà amb l’entrega d’insígnies als socis i sòcies que han format part del CN Molins de Rei durant 25 i 50 anys de manera ininterrompuda. Per culpa de la pandèmia, s’aprofitarà per fer aquest reconeixement dels anys 2020, 2021 i 2022 a la vegada. L’esdeveniment finalitzarà amb un pica-pica obert a tots els assistents.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.