Divendres i dissabte d’aquesta setmana, organitzarem els Dies de l’Esportista, la Presentació d’Equips de Competició i estrenarem l’exposició fotogràfica ’50 anys, 50 imatges’ a la Piscina Municipal amb motiu dels actes del 50è aniversari.

Aquest mes de setembre es reprenen els esdeveniments relacionats amb el 50è aniversari del CN Molins, que a causa de la pandèmia de la Covid-19 no es van poder celebrar en la seva totalitat durant el 2021. Aquest divendres 16, de 19h a 20.30h, la secció de waterpolo organitzarà diferents activitats lúdiques per a tots els seus esportistes. De la seva banda, la secció de natació celebrarà el Dia de l’Esportista el dissabte al matí amb una gimcana.

Precisament, el dissabte a partir de les 18.30h es donarà el tret de sortida a la Presentació d’Equips de Competició, esdeveniment que feia tres anys que no s’havia pogut celebrar. L’acte que oficialitza l’inici de la temporada esportiva començarà amb una exhibició dels grups de natació artística i continuarà amb la desfilada de totes les seccions del Club. A més, s’entregaran els guardons als millors esportistes de les darreres tres temporades. La Presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Molins de Rei, el senyor Xavi Paz, així com del president del CN Molins, el senyor Jaume Mas.

En paral·lel a la presentació d’equips, dissabte a la tarda es presentarà l’exposició fotogràfica ’50 anys, 50 imatges’. En aquesta mostra, penjada en diversos espais de la Piscina Municipal, hi ha una selecció de 50 dels moments més representatius de la història de l’entitat. L’exposició es mantindrà fins a mitjans del mes d’octubre.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.