La secció de triatló del Club organitzarà la 13a Aquatló del CN Molins de Rei amb motiu del 50è aniversari de la nostra entitat.

Després d’uns anys d’aturada obligatòria, l’Aquatló del CN Molins de Rei torna amb la seva 13a edició. El proper dissabte 17 de setembre a les 9.30h, la Piscina Municipal i el camp de futbol Josep Raich acolliran aquesta prova dirigida a totes les categories: des de benjamins (anys 2013-2014) fins a veterans.

La prova consistirà en la combinació de natació i cursa a peu i les distàncies dependran de cada categoria. La cursa es desenvoluparà sense interrupcions. Quan el participant acabi el primer sector a peu, entrarà a boxes, situats dins de la part coberta de la piscina per canviar-se, i fer tot seguit la part de natació. A continuació, entrarà un altre cop a boxes, per canviar-se novament, i fer tot seguit el segon sector de cursa a peu, finalitzant l’Aquatló a la zona de gespa del Club.

Les inscripcions ja es poden realitzar a la recepció del Club.

Triatló

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.