Aquest dimecres 6 d’octubre, el CN Molins de Rei ha presentat el logotip i el calendari d’actes del 50è aniversari del Club que se celebra aquest 2021. A l’acte hi han assistit membres de la junta directiva de l’entitat, l’alcalde de Molins de Rei, el senyor Xavi Paz, i el regidor d’esports, Ramon Sánchez.

Des d’octubre i fins el mes de juny vinent, el CN Molins de Rei celebrarà el mig segle de vida amb un seguit d’actes esportius, culturals i socials. El calendari d’esdeveniments s’ha presentat a Ca n’Ametller davant la presència de mitjans de comunicació, autoritats municipals i membres de la junta directiva del Club.

Els actes previstos pel 50è aniversari son:

  • Seu de la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo masculina (30 d’octubre)
  • Número monogràfic de la revista ‘el Club’ (desembre)
  • Acte central institucional (abril)
  • Diada del Soci (maig)
  • Jornada de portes obertes (maig-juny)
  • Exposició fotogràfica (primavera)
  • Llibre 50è aniversari (primavera)

Durant l’acte, el president del Club, Jaume Mas, ha destacat ‘la bona relació entre el Club i l’Ajuntament’ i ha remarcat ‘la importància de la part social de la nostra entitat, per la que calculem que el 20% dels molinencs i molinenques passen per la Piscina Municipal com a mínim un cop l’any’.

De la seva banda, el regidor d’esports Ramon Sánchez ha subratllat ‘l’aposta que des dels anys 80 va fer el CN Molins de Rei per l’esport femení amb la creació de l’absolut que acabaria sent el primer campió d’Espanya’. Finalment, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha enviat un missatge d’optimisme assegurant que ‘el Club s’en sortirà de la pandèmia com ja va fer de l’anterior crisi econòmica’ avançant que ‘el foment de l’esport i la salut que es fa des del CN Molins requereix d’una modernització de la Piscina Municipal’.

 

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.