A partir del proper dilluns 7 de juny, al CN Molins estrenem la temporada d’estiu. Aquest fet coincidirà amb una major flexibilització de les restriccions a les instal·lacions esportives.

Com a novetat principal, els aforaments s’incrementaran al 70% de la capacitat. Aquesta mesura, ens permetrà flexibilitzar les reserves de la cita prèvia:

  • Es podran fer dues reserves ‘on line’ per dia i usuari. Es podrà continuar fent ús de la instal·lació sempre que ho permeti l’aforament (accés sala de fitness, accés piscina i/o a una altra activitat no reservada).
  • S’elimina la reserva de cita prèvia per accedir a la piscina. En cas d’arribar a l’aforament màxim, no es podrà accedir fins que no surtin altres usuaris.
  • S’elimina parcialment la reserva de cita prèvia per accedir a la sala de fitness. Només es manté la reserva de cita prèvia i les franges horàries, de 17 a 21 hores (entre setmana) i els caps de setmana. Per tant, des de l’obertura de la instal·lació fins les 17 h (de dilluns a divendres) no caldrà sol·licitar cita prèvia per accedir a la sala de fitness. Si s’arriba a l’aforament màxim no hi podreu accedir fins que no surtin altres usuaris.
  • Mantenim la reserva de cita prèvia per fer activitats dirigides. L’increment d’aforament ens permet que cada usuari pugui passar de fer una reserva diària a fer-ne dues al dia.

Totes aquestes mesures podrien revisar-se en cas que no es garanteixi el seu bon compliment. Com sempre, us agraïm la vostra col·laboració i comprensió.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.