Aquest dilluns 19 d’abril han quedat obertes les inscripcions per als Casals d’Estiu del CN Molins, que se celebraran del 28 de juny al 30 de juliol en format matinal.

Durant cinc torns setmanals, els Casals d’Estiu del CN Molins tornaran just quan acabi el curs escolar. I ho faran amb totes les mesures sanitàries per garantir una experiència divertida i segura per als participants.

Els infants nascuts entre els anys 2015 i 2017 gaudiran del Petit Casal, en què faran cursets de natació d’una hora, tallers, jocs d’aigua, cinema i psicomotricitat. El Casal Multiesportiu estarà destinat als joves dels anys 2009 a 2014. Hi faran les mateixes activitats que en el Petit Casal però adaptades a la seva edat i potenciant la sociabilitat i les habilitats motrius.

Per a poder fer la inscripció, s’ha de portar el full d’inscripció omplert, així com la fotocòpia del llibre de vacunes i la targeta sanitària.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.