Si del 7 al 24 de gener no has fet ús de la piscina o vius fora de Molins de Rei i t’afecta el confinament municipal, tens l’opció de sol·licitar una compensació pels dies no gaudits de la Piscina Municipal.

Del 7 al 17 de gener, període prorrogat actualment fins el 7 de febrer, les autoritats han decretat noves restriccions que afecten les instal·lacions esportives. En aquesta ocasió, ens han obligat a tancar la sala de fitness i les activitats col·lectives de sala, deixant en funcionament exclusivament la piscina al 30% d’aforament. A partir del 25 de gener també hem incorporat el servei de fitness i activitats col·lectives a l’aire lliure en totes les franges horàries.

Aquestes restriccions en l’ús de les instal·lacions suposen un gran esforç econòmic per a l’entitat, ja que les despeses de subministraments, manteniment, neteja, personal, etc. es mantenen, mentre que el nombre de socis ha anat caient en aquests mesos de pandèmia.

Tot i haver-nos adaptat a les mesures sanitàries imposades i ser un dels espais amb menys contagis confirmats, seguim sent un dels sectors més restringits. Som salut i som essencials, però les restriccions suposen un fort revés que dificulta la viabilitat econòmica del Club.

Amb tot, volem agrair la teva fidelitat i que continuïs al nostre costat en aquests moments tan complicats. Per això, si no has fet ús de la piscina del 7 al 24 de gener o vius fora de Molins de Rei i et veus afectat pel confinament municipal, t’oferim compensar-te els dies no gaudits d’instal·lació, sempre i declaris responsablement que no has accedit a les instal·lacions i puguis acreditar la teva residència a fora del municipi de Molins de Rei.

Per a rebre aquesta compensació, hauràs d’omplir un formulari de sol·licitud per duplicat a la recepció del club abans del 28 de febrer de 2021, data que es podria prorrogar en cas que es prolonguin les restriccions. Se us entregarà còpia segellada i datada del formulari de sol·licitud conforme el club l’ha rebut. La compensació no serà efectiva amb la quota de febrer, però serà tramitada el més aviat possible un cop acabi el termini de sol·licitud.

Des del CN Molins volem agrair-te novament el teu suport i esperem veure’t a les nostres instal·lacions per a tornar a gaudir de l’esport i la salut amb nosaltres.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.