Aquest dilluns 23 de novembre, la Piscina Municipal de Molins de Rei reobrirà tota la instal·lació amb restriccions d’aforament. El CN Molins, compensarà els dies no gaudits de novembre en la quota del mes de desembre.

Aquest dijous, la Generalitat de Catalunya ha informat del pla d’obertura progressiu de les activitats gràcies a la millora en els indicadors de la segona onada de la pandèmia. A partir de dilluns, tant les activitats dirigides com la sala de fitness obriran amb un 30% de l’aforament i la piscina al 50% de la seva capacitat.

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei, el Club compensarà els dies no gaudits d’instal·lació durant aquestes setmanes de tancament i només es cobrarà el 25% de la quota de desembre.

La previsió és que si les dades epidemiològiques milloren en les properes setmanes, s’incrementin els aforaments dels diferents espais i activitats del Club. Per això, us demanem la màxima col·laboració en el seguiment de les mesures higièniques i sanitàries de la instal·lació en aquesta reobertura. En aquest sentit, mantindrem la reserva de les activitats a través de la Zona Socis.

L’horari de la instal·lació serà de dilluns a divendres de 7h a 21h i els caps de setmana de 9h a 14.30h.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.