La Generalitat de Catalunya ha decidit prorrogar les restriccions que afecten directament a totes les instal·lacions esportives. Per aquest motiu, la Piscina Municipal de Molins de Rei romandrà tancada fins dilluns 23 de novembre.

Com en el confinament de primavera, des del CN Molins i gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei, es compensaran els dies de tancament de novembre en la quota del proper mes de desembre. D’aquesta manera, tots els socis i sòcies no hauran d’abonar cap pagament pel període de temps que no hagin pogut gaudir de la instal·lació.

Aprofitem per recordar-vos que des del Club us estem oferint activitats dirigides en directe a través de l’Instagram Live. Aquestes classes queden penjades al nostre canal d’IGTV del propi Instagram. A més, disposem de càpsules de video amb diverses classes amb els nostres monitors al Facebook del Club i que continueu disposant de rutines d’entrenament per a fer a casa o començar a córrer amb seguretat a la nostra pàgina web.

Tot i les dificultats, volem agrair-vos la vostra fidelitat i comprensió. Són temps molt complicats per a tots i per això valorem especialment la vostra paciència i col·laboració. Entre tots ens en sortirem! #ForçaMolins 

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.