Seguint les restriccions marcades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, la Piscina Municipal tancarà 15 dies des d’aquest divendres 30 d’octubre. Les noves mesures limiten l’accés a totes les instal·lacions esportives i gimnassos del país.

Aquestes noves restriccions afectaran també al reinici de les competicions esportives de les nostres seccions, que tornen a ajornar-se 15 dies més.

Des del CN Molins reiterem que l’esport és part fonamental per a protegir la nostra salut física i mental i remarquem que els clubs esportius hem aplicat les normatives marcades per les autoritats sanitàries en tot moment.

Esperem que el període de tancament sigui el més curt possible i que ben aviat ens puguem retrobar amb vosaltres.

Aprofitem per agraïr-vos la vostra solidaritat, comprensió i col·laboració davant aquesta situació realment excepcional.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.