Les noves normatives marcades per les autoritats sanitàries de Catalunya a partir del divendres 16 d’octubre no suposaran cap canvi en l’ús de la instal·lació de la Piscina Municipal de Molins de Rei. 

Les mesures anti-COVID que el CN Molins ha estat aplicant des de la represa de l’activitat el mes de juny permeten que les noves restriccions marcades pel PROCICAT no suposin cap canvi en l’ús de la instal·lació a partir de divendres 16.

Actualment, l’aforament de la Piscina Municipal ja està situat al 50% de la seva capacitat i totes les activitats dirigides s’han de reservar amb antelació a través de la Zona Socis.

Sí que queden ajornades les competicions esportives a Catalunya de les nostres seccions de natació, waterpolo, triatló i natació artística durant 15 dies, però no els entrenaments, que es podran seguir celebrant seguint les mateixes normes i protocols que fins ara.

Des del CN Molins reiterem el nostre compromís amb l’esport segur i mantenim les normes i protocols marcats per les autoritats sanitàries. Estem convençuts que la pràctica esportiva és fonamental per a la salut física i mental de la nostra societat, fet pel qual continuarem aplicant totes les mesures necessàries per a què la Piscina Municipal sigui un espai segur i lliure de COVID.

Club

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.