L’equip absolut de waterpolo del CN Molins ha estat proclamat campió de la Primera Nacional de waterpolo després de la cancel·lació de totes les competicions estatals.

Amb 8 jornades per disputar, el coronavirus va obligar a suspendre la categoria de plata del waterpolo nacional. Fins aquest cap de setmana, la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Natació no ha dictaminat oficialment que el CN Molins Sintagmia és el campió de la lliga.

En el moment de la suspensió, els nois de Sergi Pedrerol eren líders amb 40 punts, just per davant del CN Sant Feliu i el CN Rubí.

Tot i que la primera posició final implica l’ascens immediat a la Divisió d’Honor de waterpolo, el CN Molins està estudiant la viabilitat de pujar de categoria. La decisió definitiva es prendrà en les properes setmanes.

Waterpolo