Àmplia victòria del CN Molins Sintagmia per 14-8 davant el CN Helios, en un partit en què els locals van anar ampliant distàncies a mesura que passaven els minuts.

Van passant les jornades i el líder no ensopega. El CN Molins Sintagmia continua amb pas ferm al capdavant de la taula. Aquesta jornada ha tornat a imposar-se amb certa comoditat, a l’espera del decisiu duel de la setmana vinent davant l’immediat perseguidor: un CN Sant Feliu situat a un sol punt dels molinencs.

En el partit contra els aragonesos, el conjunt de Sergi Pedrerol va tornar a mostrar-se molt sòlid, tant en defensa com en atac. La intensitat en el joc baixllobregatí va ser clau per anar distanciant-se en l’electrònic a mesura que passaven els quarts, desmuntant les opcions visitants.

Vuit dels onze jugadors de camp del CN Molins Sintagmia van marcar, demostrant que la plantilla molinenca està molt compensada.

La propera jornada pot ser decisiva en la resolució del campionat. El CN Sant Feliu i el CN Molins Sintagmia s’enfronten a la piscina d’El Complex de Sant Feliu a les 18.30h. Si els de Pedrerol s’imposen donarien un gran pas cap a la Divisió d’Honor de waterpolo.

Foto: Viu Molins

Waterpolo