El CN Molins Sintagmia es manté líder de la Primera Nacional de waterpolo després de superar per 13-8 el CN La Latina. 

Duel més que complicat el que va haver d’afrontar el combinat molinenc davant els madrilenys. El conjunt visitant va donar molta guerra, arribant a posar-se per davant en l’electrònic fins en dues ocasions.

El CN La Latina venia de derrotar l’anterior líder a la seva piscina i volia repetir la història a la Municipal. Però els de Sergi Pedrerol va saber mantenir la calma en els moments decisius. De fet, un fantàstic parcial final de 5 a 1 va ser decisiu per mantenir els tres punts a casa. Pau Campos, amb 4 gols, i Víctor Andrade i Aleix Aznar amb 3 van ser els màxims golejadors molinencs.

El CN Molins Sintagmia ja tornarà a competir fins el 15 de febrer. Serà llavors quan rebrà la UE Horta a la Piscina Municipal.

Waterpolo