El CN Molins Sintagmia va superar amb claredat la UE Horta per 12-7 en un duel en què els locals van dominar de principi a fi.

El quart classificat de la Primera Nacional va tenir poques opcions davant el sòlid líder de la categoria. En el partit més interessant de la jornada, el CN Molins Sintagmia va tornar a demostrar la solidesa del projecte amb un triomf convincent que amplia l’avantatge dels de Sergi Pedrerol al capdavant de la taula. Els molinencs treuen 3 punts d’avantatge al CN Sant Feliu, segon, i 8 al CN Rubí, tercer.

El duel davant els barcelonins va estar igualat en els dos primers quarts. Tot i que el CN Molins Sintagmia va tenir el control del marcador en tot moment, els visitants sí que van presentar batalla en la primera meitat del partit. A partir de la represa, el major potencial físic molinenc va permetre que les distàncies s’anessin ampliant fins el definitiu 12-7. Víctor Andrade, amb tres gols, va ser el màxim anotador local.

La propera setmana, el CN Molins Sintagmia només jugarà dimecres a Can Rosés (20.45h). Serà en el partit ajornat davant el CN Rubí, rival directe a la zona noble de la classificació.

Waterpolo