El CN Molins Sintagmia es va endur els tres punts de la visita a la piscina del CN Granollers. El combinat de Sergi Pedrerol es va imposar per 11 a 12 i continua en la lluita pel liderat de la Primera Nacional.

Tot i estar situats a la part baixa de la taula, els vallesans són un equip molt competitiu, especialment a la seva piscina. D’aquí que el CN Molins Sintagmia sortís amb una alta intensitat per evitar ensurtos. En el primer quart, va tenir avantatges de dos gols. Però l’empenta local va evitar que les distàncies fossin més grans.

Al segon temps, fins i tot, els granollerins van arribar a remuntar i posar-se per davant a l’electrònic. Tocava posar-se les piles. La recuperació del conjunt de Pedrerol va venir de la mà dels grans gols de Pau Campos (4), Denys Gusakov (3) i Aleix Aznar (2), líders de l’atac visitant.

Tot i arribar a posar-se amb un clar 6-10 al seu favor, el CN Molins Sintagmia va acabar demanant l’hora. El CN Granollers va arribar a posar-se a un gol en el darrer quart i va tenir l’opció d’empatar. Afortunadament, però, els tres punts van acabar sent per als baixllobregatins.

El proper partit dels molinencs serà el 14 de desembre a la Piscina Municipal de Molins de Rei davant l’AR Concepción, cuer de la lliga.

Waterpolo