El CN Molins Sintagmia ha viscut un cap de setmana perfecte. A més de la còmoda victòria per 12-5 davant l’AR Concepción, els de Sergi Pedrerol recuperen el liderat de la Primera Nacional.

Que la segona categoria espanyola de waterpolo és apassionant ho demostren jornades com la de dissabte. A priori, els molinencs havien de superar sense problemes el cuer, cosa que va succeir. Menys probable era, però, la pèrdua de punts del CN Sant Feliu a casa davant el CN Premià. Però els veïns van empatar amb els maresmencs, fent que la carambola es produís.

El partit del CN Molins Sintagmia davant l’AR Concepción va tenir poca història. D’inici a fi, el control va ser per als locals, que a mesura que passaven els minuts van anar ampliant l’avantatge a l’electrònic. Com ja ve sent habitual, excel·lent actuació d’Óscar Matarredona sota pals i gran varietat de golejadors a les files molinenques. Vuit jugadors van marcar alguna diana, destacant especialment el boia Abel Ramon, autor de tres gols.

Ara, el repte de l’equip de Pedrerol és acabar l’any al capdavant de la classificació. Per a fer-ho, han de superar el CN Premià dissabte a les 12.55h a la seva piscina. Un repte complicat però que permetria menjar-se els torrons com a líders en solitari.

Waterpolo