El CN Molins Sintagmia va caure 9-10 davant el CN Sant Feliu en un duel intens i ple d’alternatives que va caure del cantó visitant en l’últim quart.

La intensitat dels primers minuts de l’enfrontament va ser el preludi del que es veuria a la Piscina Municipal: un partidàs emocionant entre dos dels candidats al títol. Amb la graderia plena de gom a gom, els locals van sortir a per totes. Gràcies a les espectaculars aturades d’Óscar Matarredona sota pals, els contratacs liderats per en Víctor Andrade i l’efectivitat del capità Marc Prat en atac, autor de tres dianes, els de Sergi Pedrerol dominaven l’electrònic amb avantatges de fins a dos gols.

Però en el darrer parcial, l’efectivitat dels molinencs va caure, fet que van aprofitar els santfeliuencs. Amb un major encert en les jugades clau, els visitants van capgirar el marcador en un final agònic. La derrota fa que el CN Molins Sintagmia perdi el liderat de la Primera Divisió Nacional en favor, precisament, del CN Sant Feliu. Amb tot, la part alta de la taula continua molt igualada, amb els quatre primers equips separats per un sol punt de diferència.

Aquest dissabte, nova jornada de competició a la piscina del CN Montjuïc, quart classificat que està empatat a punts amb els molinencs.

Waterpolo