El CN Molins Sintagmia es va imposar amb autoritat al CN Rubí per 11 a 6 a la segona jornada de la Primera Divisió Nacional en l’estrena com a local de la temporada.

Partit seriós i molt complet dels nois de Sergi Pedrerol davant un dels previsibles rivals directes a la lliga. Tot i que en el segon quart els vallesans van ser capaços d’igualar el marcador en dues ocasions, a partir de la represa el domini local va ser acaparador. Liderats en defensa per les excel·lents intervencions del porter Óscar Matarredona, l’equip va sortir amb convicció a l’atac.

El CN Molins Sintagmia va oferir tot un repertori de llançaments. El poder ofensiu del combinat de Pedrerol és espectacular, d’aquí que les defenses rivals tinguin molt complicat poder frenar-lo. En el partit davant el CN Rubí, van destacar especialment les dianes de l’Aleix Aznar (3) i de Denys Gusakov (2). Els nous fitxatges s’han adaptat molt fàcilment al ràpid estil de joc de l’equip i semblen garantir una temporada més que il·lusionant.

Aquesta victòria situa els molinencs com a líders de la categoria. La propera setmana, el CN Molins Sintagmia visita la piscina de la UE Horta. El duel es disputarà dissabte a les 18.15h.

Waterpolo