El CN Molins Sintagmia es va imposar per 11-14 en el primer partit de la temporada a la piscina del CN La Latina Iara, en un duel en què els molinencs van anar de menys a més.

Amb els engranatges encara en adaptació, el conjunt de Sergi Pedrerol es va endur els tres primers punts del campionat a Madrid. Amb l’única baixa d’Aleix Aznar, al CN Molins Sintagmia li va costar entrar en el partit. Els locals van començar dominant i les imprecisions dels de Sergi Pedrerol no permetien dominar el marcador.

Tot va canviar a partir del segon parcial. Gràcies al bon paper dels boies molinencs i a l’encert en atac de Víctor Andrade (4 gols), Miguel Ángel Suárez (3 gols) i Abel Ramon (2 gols), els visitants van poder endur-se una valuosa victòria. Com a nota positiva, també cal destacar la primera convocatòria amb el CN Molins Sintagmia dels jugadors del planter Gerard Gil i Sergi Ramon.

L’estrena de la temporada a casa serà aquest dissabte a les 18h. El rival, un CN Rubí que ha començat la Lliga amb derrota. Després del partit es farà la tradicional presentació dels equips de competició del CN Molins a la mateixa piscina olímpica.

Waterpolo