El CN Molins Sintagmia s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya de waterpolo de Primera Divisió. Els de Sergi Pedrerol han guanyat tots els partits de la primera competició oficial de la temporada. 

Nou títol per al CN Molins Sintagmia. L’absolut masculí de waterpolo ha començat la pretemporada amb molt bones sensacions i amb ple de victòries. Els molinencs han superat la UE Horta, el CN Sant Feliu i el CN Rubí a la Copa Catalunya de Primera Divisió, demostrant una ràpida adaptació de les noves peces de l’equip. Tot això, just una setmana abans d’engegar la Primera Nacional a Madrid.

La plantilla de Sergi Pedrerol presenta força novetats per a la temporada 2019-2020. Cinc jugadors s’incorporen en règim de cessió, mentre que l’ucraïnès Denys Gusakov serà l’únic extranger. Els jugadors cedits provenen del CN Barcelona (Abel Ramon, Aleix Aznar i David Rodríguez), mentre que del CN Atlètic-Barcelona arriben el porter Óscar Mataredona i en Pau Campos.

Una altra de les novetats és el retorn del capità Nil Marsal. Després de dues temporades competint a l’equip màster del Club, Marsal retorna per aportar experiència a un equip en què la base principal continua sent de jugadors de la casa. La capitania es manté en el molinenc Marc Prat.

El CN Molins Sintagmia s’estrenarà a la Primera Divisió nacional aquest dissabte 5 d’octubre a la piscina del CN La Latina madrileny. Segons en Sergi Pedrerol, l’objectiu continuarà sent “la permanència i aspirar a la millor posició possible en un campionat que estarà molt igualat”.

El 12 d’octubre es disputarà el primer partit a la piscina municipal de Molins de Rei. El rival serà el CN Rubí. Just després del duel, es farà la tradicional presentació dels equips de competició.

Waterpolo