MENUTS (2 anys)

Activitat aquàtica per a infants de 2 anys. Aquests cursets es realitzen sense els progenitors, amb els infants sols amb el monitor i poden ser la continuïtat d’un treball psicomotriu ja començat en la fase de nadó, o bé la introducció a aquest treball en el medi aquàtic.

Dimarts 18.30 h.
Divendres 17.00 h./18.00 h.
Dissabte 12.00h.
Durada: 45 minuts

 

PETITS (3-5 anys)

Cursets de natació per a infants de 3 a 5 anys. Durant aquesta etapa, l’objectiu principal és familiaritzar els més petits amb el medi aquàtic i augmentar el seu domini d’aquest medi. Mitjançant activitats lúdiques bàsiques i específiques, els infants aconsegueixen moure’s dins l’aigua amb seguretat i autonomia.

Dimarts i dijous 18.00 h.
Dimarts 17.00 h.
Divendres 17.00 h.
Dissabte 10.15 h.
Durada: 45 minuts

INFANTILS (6-12 anys)

Cursets de natació per a nens/es dels 6 als 12 anys. Durant aquesta etapa, es treballen les habilitats motrius aquàtiques i la iniciació a les habilitats esportives aquàtiques. Com a principals habilitats podríem destacar: flotació, respiració, propulsió, desplaçaments bàsics, lliscaments bàsics, salts, equilibris, girs, llançaments, recepcions, iniciació a la tècnica de natació i waterpolo, control i consciència corporal, etc…

Tots aquests aspectes es treballen combinant exercicis amb jocs, amb l’objectiu d’aconseguir que les sessions siguin amenes i divertides.

Dimarts i dijous 18.00 h.
Dijous 17.00 h.
Durada: 45 minuts