Aquest cap de setmana s’ha disputat la Final Territorial prebenjamina i benjamina de natació a les piscines Bernat Picornell amb la presència de 28 esportistes del club. La 13a posició final de 73 equips és un resultats excel·lent per a la nostra secció.

Amb un total de 877 punts, els nedadors i nedadores del CN Molins han finalitzat en 13a posició a la Final Territorial. Tots van participar a la Q64 Estils i els benjamins, a més, han competit en proves individuals: 100 lliures (any 2014) i 200 lliures o 200 estils (any 2013).

En total, la secció ha sumat 3 medalles i 7 diplomes. Cal destacar el bon paper aconseguit per: