Des d’avui i fins diumenge, els esportistes classificats de les categories prebenjamí i benjamí competiran a l’emblemàtica piscina olímpica Bernat Picornell.

La Final Territorial és l’equivalent a un campionat de Catalunya en què els nens i nenes competiran en un sistema d’eliminatòria nedants els 4 estils.

L’ordre de la Q64 estils serà: Esquena – Papallona – Braça – Crol. Depenent de l’ordre d’arribada de la primera eliminatòria (esquena), s’enquadren pel següent estil i així successivament fins nedar el crol en què es disputen les medalles a l’última sèrie.

Divendres a la tarda tarda, l’equip prebenjamí entrenat per la Meri del Arco disputarà la Q64 Estils: Alex Gilabert, Martí Morillo, Yago Toribio, Martí Oliver, Mia Morillo, Ona Díaz, Anna Muñoz, Èric Planas i Iker Sañudo.

Dissabte serà el torn dels nedadors i nedadores benjamins de l’any 2014 entrenats per la Carla Cardona que nedaran la Q64 Estils i la prova dels 100 lliures: Andrea Pedregosa, Irene Guerrero, Martin Carro, Llibert Font i Erik Crespo.

Per últim, diumenge nedaran els esportistes benjamins de l’any 2013 a les ordres de Carla Cardona que disputaran la Q64 Estils i una prova individual (200 lliures o 200 estils): Laia Morales, Clara Pont, Martina Alonso, Aitor Gilabert, Pol Bernard i Berta Márquez.

Natació