Dos dels entrenadors de la secció de natació del CN Molins marquen els objectius de la temporada 2023-24 que comença oficialment aquest cap de setmana. Mantenir la progressió 

L’estrena de la competició oficial de la temporada de natació serà aquest dissabte 7 d’octubre a la piscina del CN Martorell. Els equips infantil, júnior i absolut del CN Molins participaran a la primera jornada de Lliga Catalana en les següents proves:

  • 400 estils femenins
  • 100 estils masculins
  • 100 estils femenins
  • 1.500 lliures masculins
  • 400 lliures femenins
  • 400 lliures masculins
  • 800 lliures femenins
  • 400 estils masculins
  • 1.500 lliures femenins

L’entrenador del grup júnior i absolut, en Sergio Lloret, es marca com a objectiu general de la temporada “intentar que el màxim número de nedadors i nedadores puguin classificar-se per als Campionats de Catalunya de natació”. També espera que la Marta Álvarez i el Santiago Lozada, que l’any passat van competir al Campionat d’Espanya, s’hi tornin a classificar.

En línies generals, Lloret considera que la progressió dels nedadors del Club “està sent positiva”, però el que més valora és “el compromís de l’equip, així com la motivació del dia a dia en els entrenaments de tot l’equip”.

De la seva banda, la Teresa Parera, entrenadora de l’equip infantil, també té com a repte que bona part dels seus nedadors i nedadores facin les mínimes per als Campionats de Catalunya. Per assolir-ho “cal millorar la tècnica de tots els estils. Ser constants i venir cada dia a entrenar”, reflexiona Parera. En aquest sentit, l’entrenadora detecta “una major maduresa persona, motivació i concentració dels seus esportistes en el dia a dia i a l’hora de competir, especialment en les proves llargues i difícils, en què li estan perdent la por”.

La resta de categories de la secció de natació del CN Molins començaran les seves temporades en les properes setmanes.

Natació