Unes 300 persones van assistir dissabte a l’acte de presentació dels equips de competició del CN Molins per la temporada esportiva 2023-2024.

La gran festa esportiva del CN Molins va tornar a ser una mostra immillorable de la fortalesa de les nostres seccions de competició. L’acte va començar amb la desfilada de les seccions de natació, triatló, aigües obertes i waterpolo, que van desfilar al voltant de la piscina.

Acabada la desfilada, es van entregar els guardons pels èxits esportius aconseguits la passada campanya per nedadors i waterpolistes. El CN Molins també va voler fer un reconeixement especial a Sintagmia, empresa patrocinadors dels equips de waterpolo.

Els parlaments del president del CN Molins, el senyor Jaume Mas, del regidor d’esports, Gerard Corredera, i de l’alcalde de Molins de Rei, el senyor Xavi Paz, van destacar la importància de l’esport de base dins l’entitat.

El pica-pica final va posar punt i final a aquest acte multitudinari d’inici de temporada al CN Molins.

Club