La Piscina Municipal reobrirà les seves portes amb restriccions i només per a alguns serveis: la piscina per a nedar i activitats dirigides a l’aire lliure. A més, el Club compensarà la quota de la segona quinzena del mes de març amb tot el mes de juny, en què no s’haurà d’abonar cap quantitat per a l’ús de les instal·lacions.

A partir de dilluns 8 de juny, l’horari d’obertura de la instal·lació serà de dilluns a divendres de 7h a 21h i els caps de setmana de 9h a 14h. Els assistents reservaran franges de 45 minuts, als que se sumaran 15 minuts per sortir de la instal·lació.

Cada persona podrà reservar un màxim de 4 hores setmanals. Les reserves es podran fer des de 72 hores fins a 30 minuts abans de la sessió, podent-se cancel·lar fins a 1 hora abans de l’inici. En cas de no cancel·lar i no assistir sense justificació durant tres ocasions, es penalitzarà durant una setmana sense poder reservar.

Totes les reserves es faran per internet, a través de la nova oficina virtual de la pàgina web. Les entrades puntuals es pagaran amb targeta de crèdit. Per a les reserves de la gent gran i resoldre dubtes, s’habilitarà un telèfon mòbil.

Els vestidors i les dutxes estaran tancats, motiu pel qual els socis i usuaris hauran de venir amb la roba d’esport des de casa.

Les condicions per a fer ús dels dos espais oberts seran les següents:

 • Accés piscina
  • Només s’hi podrà accedir per a nedar en algun dels 24 carrils a disposició dels socis i usuaris.
  • L’aforament estarà restringit a un nedador per carril.
  • En cas d’entrenaments o Aquagim, es reduiran els carrils per a ús dels socis i usuaris.
  • La piscina estarà permanentment descoberta, encara que plogui.
  • Serà obligatori fer reserva prèvia tant a poder nedar com per a assistir a l’Aquagim.
 • Activitats dirigides a l’aire lliure al solàrium
  • Només s’hi podrà accedir per realitzar les activitats dirigides programades.
  • Serà obligatori fer reserva prèvia per assistir a les activitats dirigides.
  • L’aforament estarà limitat a 15 persones per classe.
  • Totes les activitats dirigides, excepte el Cycling, es realitzaran sense material.
  • En cas de pluja, es cancel·laran les activitats dirigides.
  • No es podrà estar al solàrium per prendre el sol.

L’accés a la instal·lació es realitzarà per la porta verda que dona accés al solàrium, on hi haurà un control d’accés. Només hi podran entrar les persones que hagin fet la reserva prèvia en la franja horària sol·licitada. D’altra banda, la recepció estarà oberta per atendre les demandes dels socis i usuaris.

Des del CN Molins som conscients de la complexitat d’aquestes noves mesures. Amb tot, volem recordar que són de caràcter provisional. Tan bon punt entrem a la Fase 3, les restriccions es reduiran i totes les instal·lacions s’obriran amb reserva prèvia i aforament limitat.

El nostre principal objectiu és garantir la màxima seguretat sanitària tant per als socis i usuaris, com per a tots els nostres treballadors.

Club