Gràcies a la valuosa col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei, el Club podrà oferir-vos una compensació mentre les nostres instal·lacions estiguin tancades. Avui ja us podem anunciar que la quota del mes d’abril no es cobrarà i que aquesta serà la política que seguirem mentre duri aquesta situació.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que el Club no tanca; es tracta d’una aturada d’emergència per la pandèmia del COVID-19. Seguim treballant per a què les instal·lacions es mantinguin en les millors condicions possibles i poder tornar a reobrir de manera segura i eficient.

Us demanem que continueu actius i cuidant-vos a casa. A més de les propostes de classes virtuals que ja hem compartit, us avancem que en els propers dies us oferirem més alternatives per a què pugueu fer exercici a les vostres llars.

Com sempre, us agraïm la confiança i comprensió. Estem segurs que enteneu el desafiament i esforç que suposa aquesta situació per a tots els nostres professionals. El nostre gran repte és mantenir activa la gran família del CN Molins durant aquests dies de dificultats.

Us enviem molts ànims i força. Estem segurs que tots plegats superarem aquesta situació.

Club