Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i evitar el sedentarisme durant els dies de confinament per la pandèmia del COVID-19, el nostre Club llença la campanya “Entrena a casa amb el CN Molins”.

 

Hem incorporat una pàgina a la nostra web on se centralitzaran totes les activitats virtuals per a què tothom, sigui o no soci del Club, pugui realitzar entrenaments des de casa. D’una banda, hi ha l’accés a la plataforma de classes Les Mills, que estarà oberta per a totes aquelles persones que ho desitgin.

De l’altra, el nostre monitor Marcos Montero, prepararà regularment una sèrie de rutines d’entrenament que anirem penjant en aquesta web en format PDF. Hi haurà dos tipus d’entrenaments: d’intensitat baixa, en què es potenciarà la mobilitat, i moderada, amb més exercicis de tonificació.

Som molt conscients de la situació complicada i d’incertesa que estem vivint. Per això, volem que aquests dies de confinament siguin el més amens i saludables possibles. Us animem a compartir l’activitat física amb els vostres familiars i amics i quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

Club